Składniki
Przygotowanie:
- kostka chudego twarogu
- filet z makreli w sosie pomidorowym
- czerwona cebula
- 2 jajka
- szczypiorek
- jogurt naturalny
- pieprz
- sól
Przygotowanie:
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Cebulę obieramy
i kroimy w bardzo drobna kosteczkę. Przekładamy do miseczki dodajemy ser, makrelę wraz z sosem, jogurt, pokrojone w kostkę jajka i przyprawy. Całość mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Podajemy z grzankami, bułeczkami, jasnym lub ciemnym pieczywem.
i kroimy w bardzo drobna kosteczkę. Przekładamy do miseczki dodajemy ser, makrelę wraz z sosem, jogurt, pokrojone w kostkę jajka i przyprawy. Całość mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Podajemy z grzankami, bułeczkami, jasnym lub ciemnym pieczywem.